Rekrytering

Vill du bli uppringd av oss?

  Vi hjälper er med rekrytering av specialistläkare

  Med vår långa erfarenhet i bemanning och rekryteringsbranschen har vi stor kunskap och god inblick i de rekryteringsbehov som vårdorganisationer ställs inför. Rekrytering är en gedigen process och mycket tidskrävande. Att hitta rätt person till rätt plats kräver både förståelse och ett stort engagemang. Genom att låta oss hitta rätt läkare för just era behov kan ni fokusera på er kärnverksamhet fullt ut. Vi har ett stort kontaktnät av specialistläkare och vårdgivare över hela Sverige.

  Med våra duktiga konsulter kan ni känna er trygga med att alla läkare som ABC Doctor presenterar är kvalitetssäkrade och särskilt utvalda för att passa just er, er verksamhet och era behov.

  Läkare - letar du nya utmaningar?

  Vi söker dig med inriktning inom allmänmedicin, företagshälsa, arbets- och miljömedicin, ortopedi, rehabiliteringsmedicin och psykiatri. Är du specialistläkare och sugen på nya utmaningar? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på ABC Doctor AB.

  Vi arbetar med vårdgivare i hela landet och behovet av rekrytering är stort på det flesta håll. Vi hjälper dig att hitta en arbetsplats som passar just dig och dina behov.

  Ta kontakt med oss och tala om vad dina önskemål är.

   

  ABC Doctor AB Logo

  Lagerbergsgatan 33
  451 31 Uddevalla

  Kontakta oss