Om oss

Vill du bli uppringd av oss?

Vilka är vi

ABC Doctor AB startades 2012 och har säte samt kontor i vackra Uddevalla. Företaget arbetar med professionell läkarbemanning och rekrytering av specialistläkare samt viss utbildning. Våra många uppdrag kommer från såväl Landsting som privata vårdgivare, vi har idag ramavtal med de flesta landsting runt om i hela Sverige. Vi rekryterar och bemannar till många privata vårdgivare, även dessa finns i hela Sverige.

Gedigen erfarenhet

Med ABC Doctors grundare Bo Johnsson i spetsen besitter företaget en gedigen och lång erfarenhet av branschen Bo har varit verksam i bemanningsbranschen sedan dess begynnelse. Han har arbetat som konsultchef för ett flertal av Sveriges största bemanningsföretag inom vården sedan 2009 och har därigenom mycket god kunskap och kännedom om allmänmedicin, psykiatri och företagshälsovård och dess behov

Kvalité och säkerhet

I vår verksamhet utvecklar vi kontinuerligt våra tjänster till kund och läkare för att alltid vara det självklara valet vid bemanning eller rekrytering. Vi kvalitetssäkrar våra läkare genom att alltid göra fullständiga kontroller innan presentation för vårdgivare.
ABC Doctor ABs underlag för att rekrytera konsulter inom de olika specialistområdena kommer från Socialstyrelsen.
Personuppgifter behandlas enl. GDPR i vårt datasystem
Vi strävar efter att följa ABC Doctor ABs Kvalitetspolicy

ABC Doctor är certifierade enligt ISO 9001:2015

Certifikat ISO 9001 ABC Doctor AB

Mål och strategi

ABC Doctor AB driver verksamheten med mål att tillgodose uppdragsgivarens behov av tillfälliga eller längre bemanningsperioder samt rekryteringar på orter där vi och uppdragsgivare kommer överens om avtal och leveranser. Vi är ett engagerat bemanningsföretag med stora resurser och goda kontakter.

Genom medkänsla, engagemang och vilja matchar vi duktiga kompetenta läkare till uppdrag enligt läkarens önskemål och kompetens.

Vår långa erfarenhet, kunskap och vårt stora kontaktnät ger oss stora möjligheter att matcha rätt uppdrag till rätt läkare och därmed skapa det förtroende som krävs för ett nära och hållbart samarbete.
Det gemensamma målet är Patienten i fokus!

Vill du som läkare eller ni vårdgivare veta mer om oss, tveka inte! –  Kontakta oss gärna!

 

ABC Doctor AB Logo

 

Västerlånggatan 4
451 31 Uddevalla

Kontakta oss