Vårdgivare

Vill du bli uppringd av oss?

  Hyr eller rekrytera specialistläkare

  Behöver ni vår hjälp att pussla ihop er verksamhet?
  Har ni ett tillfälligt manfall i er verksamhet – kanske på grund av sjukdom, semester eller föräldraledighet? Har någon avslutat sin anställning på grund av pension, utbildning, bytt arbetsplats eller av annan anledning avslutat sin anställning? Har verksamheten vuxit så att ni behöver komplettera ert team med fler duktiga specialistläkare?

  Oavsett anledning till ert behov står vi redo att hjälpa er att täcka upp med specialistläkare som matchar era önskemål! Direktrekrytering/bemanning, långa och korta uppdrag, hel- eller deltid! Vår långa erfarenhet, gedigna kunskap och vårt stora kontaktnät ger oss god förståelse för just era utmaningar.


  Vi står för trygghet
  Som vårdgivare kan ni alltid känna er trygga med att vi levererar kompetenta och duktiga läkare till varje uppdrag. Alla läkare genomgår vår kvalitetssäkringsprocess och regelbunden uppföljning.

  Kvalitetssäkringsprocess

  • Intervju
  • CV
  • Referenstagning (minst 2 referenser i ledande position)
  • Kontroll mot IVO och HOSP 
  • Hälsokrav – fullt arbetsför
  • Språkkunskaper
  • Kunskap och erfarenhet av aktuellt journalsystem

  Vi har löpande uppföljning av våra läkarkonsulter både under och efter uppdrag – för att säkerställa att läkaren motsvarar era förväntningar och att ni som vårdgivare gett läkaren de förutsättningar som behövs för att göra ett bra jobb. Vi står för trygghet, engagemang och tillgänglighet! Vi strävar alltid efter nära och hållbart samarbete med patienten i fokus!

   

  Fördelar att jobba med oss

  Vi är rikstäckande

  Våra uppdragsgivare består av såväl regioner som av privata vårdgivare. Vi har idag ramavtal med regioner runt om i hela Sverige. I första hand arbetar vi med specialister inom områdena vuxenpsykiatri, BUP, allmänmedicin och företagshälsovård.

  Rekrytering

  Söker ni läkare med specialistkunskaper till ert team? Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap inom området hjälper vi er att göra en lyckad rekrytering.

  Bemanning

  Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer. Med vårt stora nätverk av läkare inom olika specialiteter löser vi era bemanningsbehov på både lång och kort sikt.

  Vår process

  Vi kvalitetssäkrar våra läkare genom att alltid göra fullständiga kontroller innan presentation för vårdgivare. Vi träffar våra läkare personligen och gärna tillsammans med aktuell vårdgivare för bästa matchning mellan läkare och vårdgivare.

  Kontakt

  Behöver ni vår professionella hjälp, eller är nyfikna på att veta mer om hur vi arbetar, är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via telefon, mail eller genom att besöka oss på vårt fina kontor mitt i Uddevalla centrum.

  Lagerbergsgatan 33
  451 31 Uddevalla

  Kontakta oss