För läkare

Vill du bli uppringd av oss?

  Arbeta som konsultläkare

  Anpassa din arbetstid och ledighet – arbeta som konsultläkare 

  Att arbeta som hyrläkare innebär stora möjligheter för dig som själv vill påverka din arbetstid, ledighet och arbetsplats. Variationen på våra uppdrag är många och vi bemannar hela landet med specialistläkare i allmänmedicin, psykiatri och företagshälsovård. Som konsultläkare via oss på ABC Doctor finns det möjlighet att arbeta både för region och för privata vårdgivare.

  Söker du långa eller korta uppdrag? Vill du arbeta hel- eller deltid? Önskar du arbeta nära din hemort, din sommarstuga eller kanske nära släkt och vänner på annan ort i Sverige? Berätta för oss vilka önskemål du har i den situation i livet du befinner dig – så att vi kan tillgodose just dina behov!

  Här kan du läsa frågor och svar om att arbeta som konsultläkare.

   

  ABC Doctor AB Logo

  Intresserad av företagshälsovård?

  ABC Doctor kan hjälpa dig som specialist i primärvården att få möjlighet att arbeta inom företagshälsan. Inom företagshälsan arbetar du i team tillsammans med företagssköterskor, fysioterapeuter och beteendevetare – men även tillsammans med andra läkare. Brinner du för att verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö där människan, dess arbetsplats och arbetsgivare står i fokus?

   

  Registrera dig hos oss

  Vi på ABC Doctor jobbar med hjärtat! Du kommer ha en tät och nära relation med din bemanningskonsult – som ansvarar för att du som läkare ska trivas och ha en god arbetssituation. Det är enkelt och smidigt att registrera sig hos oss.

  Har du inte arbetat som konsultläkare tidigare? Oroa dig inte – vi tar hand om dig! Välkommen till det lilla företaget med det stora hjärtat!

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

  Rekrytering

  Även du som inte vill arbeta som hyrläkare i dagsläget och istället vill känna trygghet i att arbeta som fastanställd läkare är välkommen att höra av dig till oss! Vi har privata kunder i hela Sverige som har stort behov av att rekrytera läkare inom både allmänmedicin och företagshälsovård. Kontakta oss för mer info och villkor.

  Läs mer om rekrytering. 

   

  Lagerbergsgatan 33
  451 31 Uddevalla

  Kontakta oss