Arbeta som konsultläkare – hur ser processen ut?

Vill du bli uppringd av oss?

  Arbeta som konsultläkare - hur ser processen ut?

  1. Kontakt
  Processen från ”ax till brödlimpa” börjar alltid med det viktigaste – ett värdefullt första samtal. Detta kan ske genom att vi kontaktar dig eller att du kontaktar oss.

  För att kontakta oss kan du antingen:

  • Registrera dig här på vår konsultportal
  • Ringa eller mejla någon av våra medarbetare. Du hittar våra kontaktuppgifter här på vår hemsida eller på våra sociala medier

  2. Önskemål
  Vi går igenom dina preferenser och önskemål. Söker du långa eller korta uppdrag? Vill du arbeta hel- eller deltid? Önskar du arbeta nära din hemort, din sommarstuga eller kanske nära släkt och vänner på annan ort i Sverige? Berätta för oss vilka önskemål du har i den situation i livet du befinner dig i – så att vi kan tillgodose just dina behov.

  3. Profil
  Efter ett eller flera samtal ber vi dig att skicka in ditt CV, två (2) referenser från ledningsposition samt kopia på din legitimation och ditt/dina specialistbevis. Detta är dels en del i vår kvalitetsprocess, men även viktigt för att vi ska kunna matcha relevanta uppdrag till dig.

  4. Uppdrag
  Efter att vi fått in all information från dig kan vi nu börja bevaka aktuella uppdrag som vi tror passar dig. När vi hittar något intressant tar vi åter kontakt med dig för att stämma av hur du känner.

  5. Presentation
  När vi hittar ett passande uppdrag till dig som du är intresserad av så presenterar vi dig för kunden, som då får ta del av en sammanställning av dina utbildningar, kompetenser och erfarenheter.

  6. Boka in möte
  Om både du och kunden är intresserade bokar vi in ett förutsättningslöst möte för att ni ska lära känna varandra bättre. Ibland är vi med i mötet tillsammans med er som en trygg mellanhand, men ibland samtalar ni utan oss. Mötet mellan er kan ske digitalt, men även fysiskt om uppdraget är nära dig.

  7. Avstämning
  Efter mötet stämmer vi av hur det känns och fastställer detaljer kring uppdraget. Om allt känns bra för båda parter skriver vi avtal!

  8. Signera avtal
  Bekräftelserna skickas i varsitt exemplar till vardera part genom vårt administrationssystem till era e-postadresser, där vi ber dig att signera avtalet elektroniskt. Det är inte krångligt, men om du känner att du behöver hjälp så är det bara at kontakta oss! Nära båda avtalen är godkända är allt klart och du kan börja förbereda dig inför ditt uppdrag!

  9. Uppdrag
  Hurra! Du börjar nu (eller längre fram) att arbeta på ditt nya jobb och vi kommer vara med dig längs processen. När uppdraget startar igång ingår det ibland ett par timmar introduktion för att komma in i arbetet och rutinerna på dina nya arbetsplats, men ibland behövs ingen introduktion.

  10. Uppföljning
  Du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef under ditt uppdrag för att stämma av att allt känns och fungerar bra – eller om du kanske har några funderingar. Vi kommer självklart även stämma av vad du vill göra framåt och hjälpa dig på väg mot nya äventyr!

  Lagerbergsgatan 33
  451 31 Uddevalla

  Kontakta oss